fbpx

Bidfood Belgium behoort tot de internationale Bidcorp groep, gespecialiseerd in foodservice.

Elke bedrijf dat deel uitmaakt van de Bidcorp groep blijft instaan voor het dagelijkse management en neemt de nodige beslissingen om flexibel en onafhankelijk te kunnen inspelen op de specifieke behoeften van haar klanten in de foodservice en horeca. Tegelijk geniet het bedrijf van de middelen en de expertise van een internationale groep.

De belangrijkste missie van Bidfood Belgium is: continu waarde creëren voor haar klanten dankzij een persoonlijke aanpak, door te anticiperen op hun behoeften, en door een regelmatige ‘one-stop-shopping’ levering te garanderen, in België en in het Groothertogdom Luxemburg.

Dankzij deze aanpak is Bidfood Belgium vandaag een belangrijke Belgische speler op de foodservicemarkt.

Waarom werken bij Bidfood ?

Je hebt de passie van de culinaire wereld, dienst, innovatie en duurzaamheid? Dan welkom bij Bidfood!

« Onze belangrijkste missie is bijdragen aan het succes van onze klanten ».

Bij Bidfood telt elke klant. Daarom helpen we hen om continu waarde aan hun eigen activiteiten toe te voegen. Dat doen we door flexibel op hun behoeften in te spelen en door hen culinaire oplossingen op maat te bieden aan een correcte prijs.

Onze waarden

Passie

Onze bedrijfscultuur bouwt zich elke dag op door de passie voor ons vak als specialist in Foodservice. Dankzij deze gemeenschappelijke waarde bedient en adviseert ons team haar klanten op de best mogelijke manier.

Service op maat

Onze bedrijfscultuur bouwt zich elke dag op door de passie voor ons vak als specialist in Foodservice. Dankzij deze gemeenschappelijke waarde bedient en adviseert ons team haar klanten op de best mogelijke manier. Désormais, commander n’aura jamais été aussi facile, rapide et agréable.

Teamspirit

De teamspirit wordt elke dag gebouwd onder het personeel en met onze klanten en partners. Het is in deze uitwisselingen dat we onze inspiratie vinden… Inspired by you.

Duurzaamheid

We zijn ons ervan bewust dat morgen reeds vandaag begint, daarom geven wij extra aandacht aan duurzaamheid zowel wat betreft de keuze van leveranciers als de investering in onze infrastructuur. Duurzaamheid vertaalt zich dagelijks in onze manier van denken en handelen.

Innovatie

Steeds een luisterend oor voor de trends in de markt; innovatie is onze drijfveer om onze plaats als marktleider te versterken en er onze klanten van te laten genieten.