fbpx

Bidfood'ies

Getuigenissen van onze Bidfood'ies

Ik ben 25 jaar geleden gestart bij Bidfood als assistente boekhouding. Daarnaast heb ik ook op de commerciële dienst gewerkt. Na een aantal jaren als aankoop assistente, assistente van de Directie Aankoop en aankoper gewerkt te hebben, ben ik nu sinds 2 jaar category manager. Dankzij Bidfood heb ik me steeds kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf.
Ik ben in 2015 begonnen werken bij Bidfood Horeca Langens als chauffeur met een rijbewijs C. Vervolgens heb ik mee de overstap naar Bidfood Horeca Service gemaakt. Ik heb voor Bidfood gekozen omdat je veel leert over mensen en je doet veel mensenkennis op. Je komt overal, dat is ook leuk. Je kent dus op het gegeven moment overal de weg.
In juni 2009 maakte ik kennis met de voedingssector, een sector die enorm varieert, evolueert maar vooral boeit en blijft verbazen. De familiale sfeer binnen de firma, de fijne collega’s en het contact met klanten gaven mij elke dag opnieuw energieboost. Voor ik het goed en wel besefte, werden de vooropgestelde 2 jaar in een flits 14 jaar trouwe dienst. Tot op vandaag ga ik met plezier en met het nodige enthousiasme werken.