fbpx

Onze sites

Onze sites gewijd aan grootkeukens

Bidfood Thuin

Avenue Deli XL, 1 - 6530 Thuin

De vestiging in Thuin, die dateert van 2004, is het grootste distributiecentrum van de Bidfood Belgium groep. De site beantwoordt specifiek aan de noden van grootkeukens en key accounts. Het diverse assortiment is ook ideaal voor horecaklanten.

De grote vrachtwagenvloot van de site dekt het hele Belgische territorium. De site beschikt over drie opslagdepartementen: een departement op omgevingstemperatuur, een op koele positieve temperatuur (2 tot 4°C) en een op koele negatieve temperatuur (-18°C).

Onze vestiging ligt net naast een beschermd Natura 2000-bos.

Uiteraard doen wij het uiterste om de impact van de activiteiten op het milieu te minimaliseren.

Bidfood Flanders

Kasteleinsstraat, 17 - 9150 Kruibeke

Dit ultramoderne distributiecentrum werd in 2014 gebouwd en is uitgerust met de allernieuwste technologie op het vlak van isolatie en energiebesparing.

De vestiging ligt op een boogscheut van de stad Antwerpen en dicht bij de autosnelweg: ideaal om onze klanten in het noordelijke landsgedeelte te bedienen.

Onze sites gewijd aan Horeca

Bidfood Makady

Itterbeeksebaan, 69 - 1700 Dilbeek

Het bedrijf biedt een zeer volledig gamma food- en non-foodproducten voor om het even welk soort etablissement. Dankzij de vloot koeltrucks met twee temperaturen kunnen de producten uiterst snel geleverd worden.

Leveringen vinden dagelijks plaats in Brussel en omgeving.

Bidfood De Clercq

Ambachtstraat 9 - 9700 Oudenaarde

De gebouwen met opslag, opgetrokken in 2000 en gerenoveerd in 2005, werden gecertificeerd volgens de regels voor zelfcontrole van de groothandel.

Initieel was het bedrijf gespecialiseerd in zuivelproducten. Vandaag bestaat het gamma uit food- en non-foodproducten op maat van de volledige horecasector. De vloot vrachtwagens bedient dagelijks de provincies Oost- en West-Vlaanderen en een deel van de provincie Antwerpen.

Bidfood Horeca Service

Lochtemanweg, 10 - 3580 Beringen

Het bedrijf biedt een uitgebreid gamma producten voor alle horecaklanten. Horeca Service heeft een vrachtwagenvloot die dagelijks heel Vlaanderen en een deel van Nederland levert.

Om u beter te kunnen dienen bevindt zich een afhaalpunt te Beringen.

De openingsuren zijn van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17 gedurend de week Een Cash&Carry heet u welkom in Maasmechelen. De openingsuren zijn de maandagen en dinsdagen van 8u30 tot 12u30 en van woensdag tot vrijdag van 8u30 tot 17u, op zaterdag van 8u30 tot 16u en op zondag voormidag van 9u tot 12u.

Ivomatec

Lochtemanweg, 10 - 3580 Beringen

Laat het ontwerp en de plaatsing van uw volledige professionele keuken aan ons over. Ivomatec denkt met u mee. Uiteraard binnen uw budget mét behoud van kwaliteit. Onze jarenlange ervaring en referenties van restaurants, broodjesbars, tankstations en frituren zijn het bewijs.
Flexibiliteit, efficiëntie en service gegarandeerd door ons eigen technisch team! Voor kleine keukentoestellen, materiaal- en zaalbenodigdheden kan je steeds terecht in onze vestiging te Beringen.

Bidfood België in enkele cijfers

Hier vermelden we de cijfers van onze verschillende sites en het aantal mensen dat er werkt.
Locaties in België
0
Vrachtwagens
0
Medewerkers
400
Klanten geleverd per dag
3