fbpx

Bidfood'ies

Bart Janssen - Chauffeur

Vertel eens wat over jezelf? 

Ik ben in 2015 begonnen werken bij Bidfood Horeca Langens als chauffeur met een rijbewijs C.  Vervolgens heb ik mee de overstap naar Bidfood Horeca Service gemaakt. 

Ik heb voor Bidfood gekozen omdat je veel leert over mensen en je doet veel mensenkennis op. Je komt overal, dat is ook leuk. Je kent dus op het gegeven moment overal de weg. 

Wat is je functie en wat houdt deze in? 

Mijn werkdag start meestal tussen 5u30-6u en eindigt rond 15u. Ik heb voor 95% een vaste ronde in Hasselt maar ik ken bijna alle ritten van regio Limburg. Mijn taken zijn: de klanten leveren, producten in diepvries of koeling plaatsen.   

Ik doe meestal tussen 18-25 leveringen per dag in Hasselt, Diepenbeek en Zonhoven. Sinds Juli 2022 doe ik ook een gedeelte van de planning van de ritten, dit doe ik meestal van thuis uit via de laptop. 

Is het contact met klanten tijdens leveringen belangrijk voor u en waarom? 

Ja, contact met de klanten is heel belangrijk voor mij, een soort vertrouwensrelatie. Problemen proberen op te lossen ter plaatse eventuele fouten retour te nemen. Er zijn ook klanten waar niemand aanwezig is en dan is het heel belangrijk dat de levering ook correct wordt afgehandeld.  

Hoe kunt u de functie van chauffeur Bidfood Horeca Service Beringen promoten voor kandidaten die willen solliciteren? 

Ik ervaar mijn functie al chauffeur als een groot avontuur dus hou je van afwisselend werk, dat zit je bij Bidfood ontzettend goed!